Teknophonorkestern

Tupplurarna

Naturvetare och teknologers storband i Uppsala

På gång

Vi söker nya medlemmar! Vi välkomnar med öppna armar alla instrumentalister och vokalister som vill spela jazz i Uppsalas roligaste studentorkester! Läs mer under Spela med oss!

Varje termin spelar vi på olika tillställningar på nationer och på andra evenemang. Mellan dessa gig hinner vi (förutom torsdagsrepen) med att ha rephelg, sydagar, fester och annat kul. Vartannat år brukar det också bli en turnéresa.

Några luriga datum

24 & 31 Januari Tupplurarna håller öppet rep! Perfekt tillfälle om du vill prova på att spela med oss. För mer info se https://www.facebook.com/events/2289178438020238/

18 november Tupplurarna, tillsammans med rockringsartist Anna-Kajsa Schippers, avslutar Allt Ljus på Uppsala vid Uppsala Centralstation!

17 november Tupplurarna spelar på Stockholm Nations gåsbal!

2 oktober Tupplurarna inviger Ångströmbygget!

6-13 juni: Tupplurarna åker på sommarturné till Nederländerna!

26 maj: Tupplurarna spelar under släppet på V-dalas vårbal. Det vill du inte missa!

11-13 maj: Studentorkesterfestivalen STORK hålls i Uppsala. Tupplurarna är självklart med! Se mer på https://www.facebook.com/stork2018.

30 april: Valborg! Vi spelar utanför Flustret. Kom och lyssna och njut av musik samtidigt som flottarna går i mål. Speciellt för i år kommer Tupplurarna ha en egen flotte!

27 januari är det dags för årets roligaste orkestersittning Brunk. Vi spelar under middagen och har kul tillsammans med andra studentorkestrar!

Senast uppdaterad: 2019-01-16 18:29 av oskaredsjo